Zelf doen: zo schittert jouw woning op Funda!

De kogel is door de kerk: je gaat je huis te koop zetten! Professionele foto’s, video en plattegronden zijn het fundament van een goede woningpresentatie, maar zelf kun je ook voorbereidingen treffen voor een optimale presentatie. We geven graag tips!


1. Ruim niet te fanatiek op

Begrijp ons niet verkeerd: een opgeruimd huis is altijd een goed idee. Maar er mag best te zien zijn dat er geleefd wordt. Ontdoe het huis zoveel mogelijk van persoonlijke spullen, maar een schilderij aan de muur moet kunnen.


2. Wees kritisch op de foto's

Geef niet alles weg in de foto's. Een koper moet nieuwsgierig gemaakt worden, zodat ze een bezichtiging willen doen.


3. Denk aan de buitenkant

Kijkers zien als eerste de buitenkant van de woning. Zorg er dus voor dat de tuin is opgeruimd en dat de kozijnen er netjes uitzien. 


4. Kijk kritisch naar je eigen huis

Veel dingen zie je misschien zelf niet meer. Denk bijvoorbeeld aan de kraan die lekt of een leuning die loszit. Een koper wil dat alles naar behoren werkt. Even repareren dus!


5. Eén lege kast

Laat één kast in huis leeg, zodat je last minute losse spullen kunt opbergen als er mensen komen bezichtigen! 


Wil je je woning verkopen? Dan nemen wij graag alle zorgen van het verkoopproces uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Gerelateerde Nieuwsberichten

5 redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Daarom is het belangrijk dat je je goed voelt bij iedere stap in het proces en zeker weet dat je een goede aankoop doet. Een aankoopmakelaar weet raad en helpt jou gedurende het gehele proces langs alle stappen in het traject. Wij hebben voor jou een lijst opgesteld met redenen waarom een aankoopmakelaar inschakelen altijd een goed idee is.
 

Lees Meer →

Je woning beter in de markt zetten: verduurzamen!

Verduurzamen is waarschijnlijk wel het woord van het decennium. Niet alleen is sinds 2022 het hebben van een energielabel van je woning verplicht, maar door de politieke en economische rollercoaster zijn duurzaam en praktisch ineens belangrijke overwegingen bij het kopen van een huis. Wil jij je woning succesvol verkopen? Lees dan hier waar je rekening mee moet houden. 

Lees Meer →

5 voordelen van wonen in het Groene Hart

Het Groene Hart staat bij velen bekend als een aantrekkelijk omgeving om te leven. Met Woon4you Makelaars en taxateurs zijn we inmiddels geruime tijd actief in deze regio om woningen aan te kopen en te verkopen voor onze klanten. Wij geven jouw vijf redenen waarom in het Groene Hart wonen een aanrader is

Lees Meer →