visual-home

Kansen benutten op een dynamische markt

Ons aanbod

Bij ons te koop in het Groene Hart en de Duin- en Bollenstreek.

Zie al ons aanbod
Nassaupark 63, Lisse

Lisse

Nassaupark 63

Vraagprijs € 485.000 k.k.

slaapkamers3
oppervlakte116m²
woningtype1
Dorpsstraat 17, Koudekerk Aan Den Rijn

Koudekerk Aan Den Rijn

Dorpsstraat 17

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

slaapkamers5
oppervlakte342m²
woningtype2
Clusiusweg 60, Noordwijk Verkocht onder voorbehoud

Noordwijk

Clusiusweg 60

Vraagprijs € 395.000 k.k.

slaapkamers2
oppervlakte98m²
woningtype1

Team Woon4You
Verkoopmakelaars

Een professionele presentatie, jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en een netwerk van potentiële kopers. 

Door onze ervaring als aankoopmakelaar weten onze experts zich perfect in te leven in de wensen en eisen van potentiële kopers. Met deze kennis kunnen wij je uitstekend adviseren en begeleiden in het verkooptraject. We weten waar de kijker naar op zoek is en waar de onderhandelingsruimte ligt. Hier spelen wij slim op in om voor jou de beste deal te realiseren. Zo kun jij je zorgeloos voorbereiden op de aanstaande verhuizing.

Over ons

Wij bieden jou die zekerheid.

teamfoto

Reviews


Wij hebben al meerdere keren van de diensten van Woon4You gebruik gemaakt (voornamelijk aankoop) en waren altijd uitermate tevreden. Nu kozen wij ook voor Woon4You voor de verkoop van onze woning en ook nu heeft het team het weer waar gemaakt! Wij ervaren Woon4You als ontzettend betrouwbaar, met goede marktkennis en supersnelle service!

Veronique van der Linden


Woon4you heeft ons zowel geholpen bij het kopen als verkopen van onze woning. In beide gevallen is dit ons zeer goed bevallen. De medewerkers van Woon4you zijn zeer betrokken en hebben goede kennis van de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij snel een passende woning hebben gevonden. Bij ondertekening van het koopcontract heeft Soraya ons daarnaast goed ondersteund waardoor de formele taal beter te begrijpen is. Daarna is ons huis in de verkoop gegaan en heeft Soraya ons geadv…


Gewoon prima, no nonsense, goede communicatie. Frank heeft mij ook al eerder geholpen met een aankoop 4 jaar geleden. Je krijg waar voor je geld.


Ik voel me super blij, dankbaar en tevreden. Dank dit geweldige team voor hun professionaliteit, warmte en vooral voor de snelheid waarmee ze mijn appartement hebben verkocht.


We zijn ontzettend enthousiast over Soraya en Nick. De communicatie is heel goed. Het voelt of je ze al jaren kent, geen gladde verkopers. Je kan ze altijd berichten over advies en kijkdagen werden goed gecommuniceerd. En het is geweldig verkocht! Echt een aanrader!!!


Fijne, duidelijke, transparante en vooral realistische makelaar. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en werkwijze. Goede prijs/kwaliteit. Ik zou Woon4You absoluut adviseren.

Mevr. Havinga

aandacht-voor-jouw-huis

Aandacht voor
jouw huis

‘Je kunt maar één keer de allerbeste indruk maken’. Woon4You Makelaars zorgt voor een frisse, professionele woningpresentatie die alle informatie bevat waar een koper van deze tijd naar op zoek is. Onze verkooppresentatie is voorzien van optimale fotografie, plattegronden en sprankelende teksten zodat je altijd de beste indruk maakt. Onze organisatie is regionaal actief en heeft 3 vestigingen, maar de teams zijn experts in hun lokale markt en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Je onderhoudt direct contact met jouw makelaar en commerciële binnendienst en bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rond jouw woning. Door ons ruime werkgebied en de onderlinge samenwerking zijn onze makelaars uitstekend in staat de juiste koper te vinden voor jouw woning.

Contact

Lees al het nieuws

5 voordelen van wonen in het Groene Hart

Het Groene Hart staat bij velen bekend als een aantrekkelijk omgeving om te leven. Met Woon4you Makelaars en taxateurs zijn we inmiddels geruime tijd actief in deze regio om woningen aan te kopen en te verkopen voor onze klanten. Wij geven jouw vijf redenen waarom in het Groene Hart wonen een aanrader is

Lees Meer →
Lees al het nieuws

Je woning beter in de markt zetten: verduurzamen!

Verduurzamen is waarschijnlijk wel het woord van het decennium. Niet alleen is sinds 2022 het hebben van een energielabel van je woning verplicht, maar door de politieke en economische rollercoaster zijn duurzaam en praktisch ineens belangrijke overwegingen bij het kopen van een huis. Wil jij je woning succesvol verkopen? Lees dan hier waar je rekening mee moet houden. 

Lees Meer →
Lees al het nieuws

5 redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Daarom is het belangrijk dat je je goed voelt bij iedere stap in het proces en zeker weet dat je een goede aankoop doet. Een aankoopmakelaar weet raad en helpt jou gedurende het gehele proces langs alle stappen in het traject. Wij hebben voor jou een lijst opgesteld met redenen waarom een aankoopmakelaar inschakelen altijd een goed idee is.
 

Lees Meer →
Lees al het nieuws

Zelf doen: zo schittert jouw woning op Funda!

De kogel is door de kerk: je gaat je huis te koop zetten! Professionele foto’s, video en plattegronden zijn het fundament van een goede woningpresentatie, maar zelf kun je ook voorbereidingen treffen voor een optimale presentatie. We geven graag tips!

Lees Meer →