Realistische professionals met een no nonsense aanpak!

Woon4You
Aankoopmakelaars

Kopen zonder zorgen, precies weten wat je te wachten staat en verzekerd zijn van de beste prijs.

Inspelen op de markt en kopen zonder zorgen. Als professionele aankoopmakelaar zetten wij alle feiten voor jou op een rij in het aankoopproces, en gaan we voor maximale zekerheid tegen de laagste prijs. Grote kans dat jouw droomwoning met onze realistische aanpak en hands on mentaliteit sneller werkelijkheid wordt.

Woon4You is een gespecialiseerde aankoopmakelaar en een onmisbare partner bij het kopen van een woning. Wij geven jou als potentiële koper bijvoorbeeld een reëel beeld van de marktwaarde, adviseren je over de bouwkundige staat en we brengen jouw bod op professionele wijze over aan de verkoper. Dit vergroot meteen jouw aankoopkans! 

Veel mensen realiseren zich niet dat de verkopende partij een professional aan zijn zijde heeft staan, die uitsluitend de belangen van de verkoper behartigt. Waarom jij als koper dan niet? Bovendien is Woon4You een geregistreerd NVM-makelaar: een garantie voor adequate marktkennis en deskundigheid. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek. Ook als je zelf al een woning gevonden hebt kun je ons inschakelen voor de aankoop.

Contact opnemen

Wij bieden jou die zekerheid.

teamfoto

Het netwerk en de locaties

Met onze drie vestigingen in de Bollenstreek en het Groene Hart vinden wij altijd de juiste woning voor jou. Onze makelaars en binnendienst teams kennen de omgeving en kijken verder dan jouw initiële zoekopdracht. Wij zijn actief in de regio’s Alphen aan den Rijn, Lisse, Woerden, het Groene Hart, Leiden, de gehele Duin- en Bollenstreek en de woon-/werk driehoek Hoofddorp-Nieuw Vennep-Aalsmeer. Al onze collega’s hebben de juiste opleiding en certificering om jou de aankoopbegeleiding van de hoogste kwaliteit te bieden.

Contact

Waarom een aankoopmakelaar?

1

Zoektocht
Wij weten welke gebieden aan jouw woonwensen voldoen en door ons netwerk zijn wij snel op de hoogte van het nieuwste woningaanbod.

2

Ervaring
Onze experts hebben jarenlange ervaring in het zoeken naar en aankopen van woningen voor klanten in de regio. We zien mogelijkheden en houden het hoofd koel.

3

Informatie
Met onze woningscan krijg je inzicht in essentiële informatie rondom de woning zodat jij zeker weet dat je geen kat in de zak koopt.

4

Besparen
Een aankoopmakelaar voorkomt dat je onnodig meer biedt voor een woning en geeft jou de garantie dat je niet voor kostbare verrassingen achteraf komt te staan.

Reviews


Wij hebben al meerdere keren van de diensten van Woon4You gebruik gemaakt (voornamelijk aankoop) en waren altijd uitermate tevreden. Nu kozen wij ook voor Woon4You voor de verkoop van onze woning en ook nu heeft het team het weer waar gemaakt! Wij ervaren Woon4You als ontzettend betrouwbaar, met goede marktkennis en supersnelle service!

Veronique van der Linden


Woon4you heeft ons zowel geholpen bij het kopen als verkopen van onze woning. In beide gevallen is dit ons zeer goed bevallen. De medewerkers van Woon4you zijn zeer betrokken en hebben goede kennis van de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij snel een passende woning hebben gevonden. Bij ondertekening van het koopcontract heeft Soraya ons daarnaast goed ondersteund waardoor de formele taal beter te begrijpen is. Daarna is ons huis in de verkoop gegaan en heeft Soraya ons geadv…


Gewoon prima, no nonsense, goede communicatie. Frank heeft mij ook al eerder geholpen met een aankoop 4 jaar geleden. Je krijg waar voor je geld.


Ik voel me super blij, dankbaar en tevreden. Dank dit geweldige team voor hun professionaliteit, warmte en vooral voor de snelheid waarmee ze mijn appartement hebben verkocht.


We zijn ontzettend enthousiast over Soraya en Nick. De communicatie is heel goed. Het voelt of je ze al jaren kent, geen gladde verkopers. Je kan ze altijd berichten over advies en kijkdagen werden goed gecommuniceerd. En het is geweldig verkocht! Echt een aanrader!!!


Fijne, duidelijke, transparante en vooral realistische makelaar. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en werkwijze. Goede prijs/kwaliteit. Ik zou Woon4You absoluut adviseren.

Mevr. Havinga

Succesvol aangekocht voor blije klanten

Onze aankoopmakelaars in actie

Recent aangekochte woningen