Over ons

Persoonlijke aandacht

Binnen ons team heb jij als klant altijd direct contact met jouw makelaar en commerciële binnendienst. Je bent geen nummer in de rij, maar onze hoogste prioriteit.

Jarenlange ervaring

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van woningen voor klanten in de regio. We zien mogelijkheden in onverwachte hoeken, hanteren het ‘hands on’ principe en houden het hoofd koel.

Alle kennis in huis

Onze experts hebben de juiste opleiding en certificering door onder andere de NVM, Vastgoedcert en het NWWI. Hiermee garanderen we de kwaliteit van onze diensten.

Groot netwerk

Met drie vestigingen en een nog groter werkgebied weten we waar jouw droomwoning of potentiële koper zich schuilhoudt. Onze experts komen zelf uit de regio en opereren als echte ‘local heroes’.

Woon4You Makelaars en Taxateurs

Woon4You Makelaars is een gevestigde naam in de regio door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar. Vanaf begin 2022 hebben we naast onze vertrouwde aankoopteam ook een professionele verkoopafdeling. Hiermee beantwoorden we aan de groeiende vraag van onze relaties om het gehele verhuisproces (dat wil zeggen aankoop en verkoop) onder een vertrouwd dak te kunnen uitvoeren. Daarom gaan wij verder onder de naam Woon4You Makelaars en Taxateurs en zetten we al onze kennis en ervaring elke dag opnieuw en met veel plezier in voor de aankoop óf verkoop van jouw woning. Eens kennismaken? Kom gerust langs bij één van onze drie vestigingen.

Contact

Team Woon4You Makelaars en Taxateurs

Omdat we de kracht en kennis in huis hebben.

Nick van der Horst

NVM Makelaars-Taxateur o.z.

Nick van der Horst
Frank van der Zalm

NVM Makelaar-Taxateur o.z.

Frank van der Zalm
Janneke Dobbe-Loeffen

NVM Makelaar-Taxateur o.z

Janneke Dobbe-Loeffen
Vanessa Brederode - van Dun

Commerciële binnendienst medewerkster

Vanessa Brederode - van Dun
Marcel Guldemond

NVM Makelaar-Kandidaat

Marcel Guldemond
Soraya Verhaar

NVM Makelaar-Kandidaat

Soraya Verhaar