De waarde van jouw (nieuwe) woning zwart op wit

Team Woon4You makelaars en taxateurs

Onze Register Taxateurs taxeren deskundig en snel in de regio Duin- & Bollenstreek en het Groene Hart.

Heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig voor de aankoop van jouw nieuwe woning, een verbouwing of overbrugging? Schakel dan één van de taxateurs van Woon4You Makelaars en Taxateurs in. Onze experts hebben jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt van het Groene Hart, Haarlemmermeer en de gehele Bollenstreek. Onze taxateurs zijn NWWI en Vastgoedcert gecertificeerd en onze kantoren zijn aangesloten bij de NVM. Zo ben jij verzekerd van een snelle, vakkundige afhandeling en een compleet en gevalideerd taxatierapport voor jouw (nieuwe) woning. 

Nu aanvragen

Wij bieden jou die zekerheid

teamfoto

Reviews


Wij hebben al meerdere keren van de diensten van Woon4You gebruik gemaakt (voornamelijk aankoop) en waren altijd uitermate tevreden. Nu kozen wij ook voor Woon4You voor de verkoop van onze woning en ook nu heeft het team het weer waar gemaakt! Wij ervaren Woon4You als ontzettend betrouwbaar, met goede marktkennis en supersnelle service!

Veronique van der Linden


Woon4you heeft ons zowel geholpen bij het kopen als verkopen van onze woning. In beide gevallen is dit ons zeer goed bevallen. De medewerkers van Woon4you zijn zeer betrokken en hebben goede kennis van de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij snel een passende woning hebben gevonden. Bij ondertekening van het koopcontract heeft Soraya ons daarnaast goed ondersteund waardoor de formele taal beter te begrijpen is. Daarna is ons huis in de verkoop gegaan en heeft Soraya ons geadv…


Gewoon prima, no nonsense, goede communicatie. Frank heeft mij ook al eerder geholpen met een aankoop 4 jaar geleden. Je krijg waar voor je geld.


Ik voel me super blij, dankbaar en tevreden. Dank dit geweldige team voor hun professionaliteit, warmte en vooral voor de snelheid waarmee ze mijn appartement hebben verkocht.


We zijn ontzettend enthousiast over Soraya en Nick. De communicatie is heel goed. Het voelt of je ze al jaren kent, geen gladde verkopers. Je kan ze altijd berichten over advies en kijkdagen werden goed gecommuniceerd. En het is geweldig verkocht! Echt een aanrader!!!


Fijne, duidelijke, transparante en vooral realistische makelaar. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en werkwijze. Goede prijs/kwaliteit. Ik zou Woon4You absoluut adviseren.

Mevr. Havinga

Kansen benutten op een dynamische markt

Woon4You Makelaars is een gevestigde naam in de regio door onze jarenlange ervaring als verkoop- en aankoopmakelaar. Vanaf begin 2022 hebben we naast onze vertrouwde aankoopteam ook een professionele verkoopafdeling en een team van taxateurs. Hiermee beantwoorden we aan de groeiende vraag van onze relaties om het gehele verhuisproces (dat wil zeggen aankoop, verkoop en taxaties) onder een vertrouwd dak te kunnen uitvoeren. Daarom gaan wij verder onder de naam Woon4You Makelaars en Taxateurs en zetten we al onze kennis en ervaring elke dag opnieuw en met veel plezier in voor de aankoop óf verkoop van jouw woning. Eens kennismaken? Kom gerust langs bij één van onze drie vestigingen.

Contact