Bel voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken:

0252 23 44 83
- € 14.500

Anijszoom 28 Voorhout

Vanaf de eerste afspraak hebben we nauw contact gehad met Frank. Niets was te gek: We kregen snel antwoord op vragen (soms zelfs in avonden of weekend) en konden vragen gerust 2, 3 of meer keer stellen totdat het ons duidelijk was. Frank nam de tijd voor ons, dacht met ons mee over wat haalbaar was en mede door de deskundigheid van Frank hebben wij ons droomhuis kunnen kopen voor een prijs waar wij zeer tevreden over zijn. Ik kan iedereen Woon4you aanraden: De kennis van de markt en de zorgen die ze ons uit handen hebben genomen zijn onbetaalbaar! Bedankt mannen!

- € 25.000

De Sitterlaan 94 Leiden

Frank van Woon4You was gedurende het hele aankoop traject goed bereikbaar en heeft het proces uitstekend begeleid. Nadat we zelf het huis hadden gevonden heeft Woon4You goede informatie gegeven over de buurt en vergelijkbare woningen. Woon4You is duidelijk over de kosten die zij in rekening brengen en we hebben geen verassingen gehad.

- € 70.000

Hoogduinweg 72 De Zilk

Frank van der Zalm van Woon4You heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van ons droomhuis. Hij heeft bewezen dat het echt de moeite waard is om een aankoopmakelaar te nemen die de markt goed kent. Hij heeft een degelijke research gedaan en ons goed begeleid met de onderhandelingen over de verkoopprijs. De verwachting die hij heeft ingeschat is 100 % uitgekomen. Het was ons zelf zeker niet gelukt. Kortom top gedaan Frank.

- € 6.500

Randmeerstraat 19 Lisse

In 5 maanden tijd een goede, deskundige indruk gekregen van deze heren met als resultaat een huis dat perfect bij mij en mijn situatie past. Deze makelaars hebben korte lijnen in de makelaardijwereld wat m.i. Een must is in deze tijd en regio.

- € 9.500

Frederik Hendriklaan 33 Hillegom

Ik ben zeer geholpen met de aankoop makelaar ze hebben me ondersteund en goed geholpen, vond het echt perfect en zou het zo weer doen. Kan het iedereen aanraden.

- € 4.500

Frederiksveld 33 Nieuw-Vennep

Onze eerste koophuis en daarom was het hele proces voor ons nieuw. Duidelijke uitleg vooraf en inzicht gegeven in de markt. Koop is netjes begeleid.

- € 6.000

Meijerslaan 196 Heemstede

Ik ben zeer geholpen met de aankoop makelaar ze hebben me ondersteund en goed geholpen, vond het echt perfect en zou het zo weer doen. Kan het iedereen aanraden.

- € 14.000

Meidoornlaan 12 Sassenheim

Hele fijne ervaring met woon4you, ze doen waar ze goed in zijn en dat levert een ontzettend goed en fijn resultaat op!

- € 19.500

Jozef Beugelsdijkstraat 40 Noordwijk

Nick van Woon4You heeft uitstekend voor ons onderhandeld en is op een prijs uitgekomen waar we zelf, zonder hulp van een aankoopmakelaar, niet op uitgekomen waren. De service van Woon4you is uiterst prettig, persoonlijk, professioneel en snel. Door een gedegen kennis van de omgeving en de makelaars in de regio gaf Nick echt een toegevoegde waarde aan ons aankoopproces!

- € 54.000

Kanaalstraat 277 Lisse

Succesvol aangekocht voor onze relatie, een royaal 3 kamer appartement van 129m² met een verbluffend onderhandelingsresultaat.

- € 40.000

Zuider Leidsevaart 3 Hillegom

Zeer goede ervaring gehad met Woon4you! We hebben ons nieuwe huis na een goede onderhandeling aangekocht.

- € 5.000

Prattenburg 229 Haarlem

Niets meer dan lof over Woon4you! Ik ben heel goed geholpen, alle zaken werden duidelijk uitgelegd, desnoods 3 keer, omdat mijn kennis van de aankoop van een woning en de woningenmarkt heel erg beperkt was. Ik kon altijd terecht met mijn vragen, via de mail, telefoon of whatsapp. Zowel bezichtigingen als de aankoop zelf zijn soepel en professioneel verlopen.

Alle ‘administratieve rompslomp’ is me uit handen genomen, zodat ik me kon focussen op de leuke dingen van een huis kopen.

Als kers op de taart kan ik nog steeds terecht bij Woon4you met vragen over hypotheken en/of de woningmarkt.

Nogmaals; niets meer dan lof!

- € 6.500

Uitermeer 27 Lisse

Wij hebben dankzij het kundige advies van Woon4you een perfect huis kunnen kopen. Super service voor en na de verkoop! Ik zou het iedereen aanraden om hun als aankoopmakelaar te nemen.

- € 6.500

Anke Servaesstraat 28 Lisse

Onze aankoopmakelaar Frank heeft ons op een fijne manier geholpen aan onze nieuwe woning. Uiteindelijk door zijn toedoen bij ons uiteindelijke huis terechtgekomen.

- € 17.000

Populierenlaan 33 Hillegom

Zeer goed geholpen door Frank. Altijd bereikbaar voor vragen en advies. Woon4you is absoluut een aanrader!

- € 14.000

Adelborst van Leeuwenlaan 1 Sassenheim

Topmakelaars! Namen altijd contact op hoe de onderhandelingen verliepen en hielpen ook echt zoeken naar mijn appartement. Daarnaast hebben ze er een flink bedrag afgekregen van de vraagprijs. Ik kan altijd contact opnemen mocht ik vragen hebben, kortom top!

- € 12.000

Klipperdijk 68 Lisse

Vanaf het eerste contact zijn we goed begeleid bij de aankoop van ons huis. De manier van communiceren hebben wij altijd als prettig ervaren: open, duidelijk en realistisch. Met vragen konden we altijd terecht en ook buiten de ‘normale werktijden’ werden we te woord gestaan en/of geholpen. Van het kostenplaatje werd geen geheim gemaakt -waar dit elders soms wel het geval is- en daarom wisten we direct waar we aan toe waren. Kortom: zeer prettige service en een fijne communicatie gedurende het hele proces. Wij hebben geen aanmerkingen en raden woon4you zeker aan!

- € 12.500

1e Loosterweg 8 Lisse

Goede ervaring mee gehad, de communicatie is heel goed, je krijgt ook antwoord op je vragen na kantooruren en in het weekend.

- € 10.000

B.G.J. Berntzenstraat 55 Sassenheim

Ik ben door de heren van woon4you uitstekend geholpen, het maakte het vooral makkelijk omdat de drempel tot vragen stellen zo laag was. Frank was altijd bereikbaar zelf op zijn vrije dagen kon je hem een vraag stellen en dan kwam hij wanneer hij tijd had met een antwoord. Tijdens de onderhandelingen liep alles voorspoedig, de communicatie was goed onderling en er was zelfs sprake van een tactiek die uiteindelijk gewerkt heeft. Frank heeft het gedrag van de verkopers goed ingeschat en op die manier een mooi aankoop bedrag afgesloten.

- € 4.000

Frans Halsstraat 29 Lisse

Woon4You is professioneel, denkt actief mee tijdens het aankoop traject en afspraken worden nagekomen. Erg prettig om gedurende het aankoop traject zo goed geholpen te worden.

- € 15.000

Wilhelminastraat 3 Lisse

In een heftige periode waarbij in een hele korte tijd (te) veel op mij af kwam en ook nog eens door emoties werd overmand door het overlijden van mijn moeder heeft Nick mij fantastisch geholpen.
Met de wetenschap dat alles uiteindelijk kundig en op een prettige manier geregeld wordt gaf mij een geruststellend gevoel waardoor ik het overzicht bleef behouden en zodoende fris in het koppie kon blijven.
Nogmaals, een groot compliment aan het adres van Woon4You!!!!

- € 10.000

Tasmanstraat 22 Lisse

Staan altijd voor ons klaar. Alles kan en mag zelfs in de avond uren kregen we antwoord. Hele goeie service!

- € 3.000

Beethovenstraat 7 Lisse

Goed en snel contact. Wordt altijd snel terug gebeld. Fijne communicatie.

- € 9.000

Kerklaan 1b Sassenheim

Nick en Frank zijn heel geduldig en nemen echt de mening/het gevoel van de klant in behandeling/beschouwing. Na 6 maanden ongeveer een huis gekocht waar ik helemaal content mee ben. Ik zou Woon4you zeker aanbevelen.

- € 11,000

Wilhelmina Druckerstraat 10 Lisse

Nick, echt top gedaan! Door jou hebben we nu een
droomhuis met al onze (toekomstige) wensen!

Gr. Peter, Marjan en Daan

- € 7,500

Saksenhorst 27 Sassenheim

Beste Nick,

Uw diensten heb ik zeer op prijs gesteld en tevens is het me zo goed bevallen dat mocht ik in de komende jaren willen verhuizen, uw zeker weer boven aan mijn lijstje staat om me erbij te helpen.
Het was voor mij mijn eerste woning en hoe snel alles is gegaan, is onbegrijpelijk!
Verder alle administratieve dingen en onderhandelingen waar ik niet naar om hoefde te kijken en door u allemaal tip top in orde zijn gemaakt, daar kan ik alleen maar lovend over zijn.

Het was een zeer prettige samenwerking en ik kan dit ook zeker andere mensen aanraden!

- € 25,000

Phia Berghoutlaan 40 Oegstgeest

Leuke vent, weet waar hij het over heeft. Meerdere malen uitleg geven is geen probleem. Duidelijk en ter zake. Ook oog voor persoonlijk aspect. Al bij het eerste gesprek vertrouwen gegeven.
Al met al, wij zijn zeer enthousiast. Bovendien ook een leuke prijs voor het huis !

- € 15.400

Polanen 59 Nieuw-Vennep

Ben zeer tevreden over de hulp. Dit was ons eerste koophuis, zeer goed begeleid bij elke vraag. Top service!

- € 27.500

Michiel de Ruyterstraat 27 Hillegom

Nick luistert goed naar je wensen en weet precies of deze reëel zijn. Hij is een prettige ondersteuning tijdens de bezichtigingen en neemt op een prettige manier de touwtjes in handen.

- € 21.500

Gouderegenstraat 46 Noordwijk

Nick, Bedankt voor alle ondersteunende begeleiding en het fantastische onderhandelingsresultaat. We hadden op voorhand niet verwacht dat dit resultaat mogelijk zou zijn.

- € 16.000

Meer- en Houtstraat 1 Lisse

We zijn heel tevreden over de fijne samenwerking en natuurlijk ook over het resultaat. Goed en snel te bereiken en duidelijke uitleg daar waar onduidelijk.

- € 11,500

Stepelerveld 64 Nieuw Vennep

Waar let je op, als je een huis gaat bezichtigen? Met welk openingsbod begin je?
Dat waren o.a. vragen die ervoor zorgden dat wij voor een aankoopmakelaar kozen.
Woon4you zorgde ervoor dat alle vragen werden beantwoord.We konden ieder moment vragen stellen,
het geheel was erg laagdrempelig.Voor een redelijke prijs kregen we full service.
Wij zouden Woon4you zeker aanraden aan iedereen die een huis aankoopt!

- € 15.250

Jozef Israelsstraat 32 Lisse

Geeft rust en is een goede sparring partner.

- € 19.000

Kagertuinen 22 Sassenheim

Nick heeft al bij het eerste gesprek vertrouwen gegeven. Alles goed uitgelegd. Heeft lagere aankoopprijs geregeld. Begeleiding bij sluiten koopovereenkomst. We zijn erg blij.

- € 11.500

Flierveld 8 Nieuw-Vennep

Hi Nick, Hartelijk dank voor al je werkzaamheden. We hadden eerst wat twijfels of wij de aankoop toch niet zelf zouden doen maar wij zijn erg blij dat we je hebben ingeschakeld. Je hebt ons een hoop werk uit handen genomen en zijn erg blij met het behaalde resultaat.

- € 15.000

Krelagestraat 58 Lisse

Vriendelijk, vakkundig. Altijd bereikbaar. Goede uitleg.

- € 20.000

Zuilensteinsingel 100 Nieuw-Vennep

Vooraf duidelijke afspraken. Goed advies. Bovendien verstand van zaken.

- € 6575

Gladiolenstraat 27 Lisse

Wij zijn zeer tevreden, omdat jullie goed hebben mee geholpen met zoeken. Jullie hebben onze voorkeuren mee genomen in de zoektocht. Vriendelijk in contact. Zonder jullie hadden we dit huis nooit gehad, voordat het op de markt kwam hebben we al kunnen kijken. Daardoor hebben we een voorsprong gehad op onze concurrentie, hartelijk dank voor het meedenken.

- € 15.000

Rheezerveld 13 Nieuw-Vennep

Nick is vriendelijk, behulpzaam en hij heeft ons doel gehaald 🙂

- € 32.500

Coornhertstraat 4a Leiden

Bedankt voor alle begeleiding.

- € 19.500

Hafkenscheidtlaan 54 De Zilk

Nick heeft ons super goed geholpen. Hij heeft ons niet alleen geholpen met de onderhandelingen maar ook met het verkoopcontract. Nick is erg enthousiast, gezellig en geruststellend. Bedankt!

- € 65.000

Emmalaan 50 Oegstgeest

- € 6.500

Waterman 13 Lisse

Alles is goed verlopen en we konden met al onze vragen terecht.

- € 22.500

Glazenmakerhof 24 Den Haag

- € 34.000

Fazantstraat 59 Lisse

- € 11.500

Van den Endelaan 115 Hillegom

- € 11.500

Roosterbos 66 Hoofddorp

- € 37,000

Regenvlietweg 31 De Zilk

- € 9.700

Nijenburg 15 Sassenheim

- € 10.000

Margrietstraat 32 Voorhout

- € 17,500

Heereweg 106 Lisse

- € 15.000

Dr. Hadriaan van Neslaan 102 Noordwijk

- € 19.000

Irenestraat 15 Warmond

- € 44.000

Leidsestraat 27 Hillegom

- € 19.000

Op den Claver 13 Rijnsburg

- € 20.000

Chopinstraat 89 Lisse

- € 48.000

Leeghwater 54 Hillegom

- € 69.000

Linneauspark 3 Lisse

- € 51.500

Herenweg 246 Noordwijkerhout

- € 12.000

Berliozstraat 30 Lisse

- € 14.500

Anijszoom 28 Voorhout

Vanaf de eerste afspraak hebben we nauw contact gehad met Frank. Niets was te gek: We kregen snel antwoord op vragen (soms zelfs in avonden of weekend) en konden vragen gerust 2, 3 of meer keer stellen totdat het ons duidelijk Bekijk >
- € 25.000

De Sitterlaan 94 Leiden

Frank van Woon4You was gedurende het hele aankoop traject goed bereikbaar en heeft het proces uitstekend begeleid. Nadat we zelf het huis hadden gevonden heeft Woon4You goede informatie gegeven over de buurt en vergelijkbare Bekijk >
- € 70.000

Hoogduinweg 72 De Zilk

Frank van der Zalm van Woon4You heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van ons droomhuis. Hij heeft bewezen dat het echt de moeite waard is om een aankoopmakelaar te nemen die de markt goed kent. Hij heeft een degelijke Bekijk >
- € 6.500

Randmeerstraat 19 Lisse

In 5 maanden tijd een goede, deskundige indruk gekregen van deze heren met als resultaat een huis dat perfect bij mij en mijn situatie past. Deze makelaars hebben korte lijnen in de makelaardijwereld wat m.i. Een must is in deze Bekijk >
- € 9.500

Frederik Hendriklaan 33 Hillegom

Ik ben zeer geholpen met de aankoop makelaar ze hebben me ondersteund en goed geholpen, vond het echt perfect en zou het zo weer doen. Kan het iedereen aanraden. Bekijk >
- € 4.500

Frederiksveld 33 Nieuw-Vennep

Onze eerste koophuis en daarom was het hele proces voor ons nieuw. Duidelijke uitleg vooraf en inzicht gegeven in de markt. Koop is netjes begeleid. Bekijk >